آمار مطالب

کل مطالب : 89
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 201
باردید دیروز : 3
بازدید هفته : 205
بازدید ماه : 269
بازدید سال : 934
بازدید کلی : 934






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : msnag
تاریخ : سه شنبه 13 ارديبهشت 1401
نظرات

FUE: با گذشت زمان و پیشرفت فناوری­‌های کاشت مو روش FUE یا استخراج واحد فولیکولار عرضه شد. در این تکنیک مدرن بخشی از بانک مو تراشیده شده و سپس رشته‌های مو به صورت برش‌های دایره‌ای جداگانه بریده و به قسمت دریافت کننده پیوند داده می‌شود.

FIT: در این روش مانند FUE، فولیکول مو به صورت جداگانه از بانک مو استخراج و در قسمت دریافت کننده، پیوند داده می‌­شود.
SUT: این تکنیک، روش جدیدی است که تمام مراحل کاشت مو با استفاده از دستگاه­‌های اتوماتیک و تحت نظارت پزشک انجام می­‌شود.
Micro FIT: در روش Micro-FIT، جراح از ابزارهای بسیار ظریف و پیچیده­‌تری برای برداشت مو استفاده می­‌کند و ظاهر بهتر و عوارض کمتری نسبت به روش FIT دارد.
کدام موها را برای کاشت مو استفاده می‌­کنند؟
برای کاشت مو، از موهایی استفاده می‌­شود که می‌­توانند به طور دائمی در محل رشد خود باقی بمانند. این موها در ناحیه‌ای به طول ۲۵ تا ۳۰ سانتی‌متر و به عرض تقریبا ۷ سانتی‌متر، در پشت سر و فضای بین دو گوش قرار گرفته است؛ که به آن به اصطلاح بانک مو نیز گفته می­‌شود. موهای پشت سر به دلیل داشتن حساسیت پایین، مقاوم­‌تر بوده و کمتر مستعد ریزش هستند. این قسمت از سر، در اکثر مردان هرگز دچار طاسی نمی­‌شود؛ چون در برابر اثرات مخرب هورمون تستوسترون که علت ریزش موی ژنتیکی در مردان است، مقاوم خواهد بود.

مراحل کاشت مو در کلینیک تهرانی چگونه است؟

کاشت مو تهرانی | 09126451984 اگر تصمیم به کاشت مو دارید یا درباره آن فکر می‌کنید توصیه می‌کنیم مراحل کاشت مو در کلینیک تهرانی را مطالعه کنید زیرا اطلاعات مفید و جالبی به دست خواهید آورید که فکر نمی‌کنیم جای دیگری آنها را بیابید. این اطلاعات کمک می‌کن با دید بهتری نسبت به عمل کاشت مو تصمیم بگیرید.

۱- مشاوره رایگان برای کاشت مو
اولین مرحله تماس با کلینیک و گرفتن وقت برای مشاوره است. البته مشاوره به صورت تلفنی نیز امکان پذیر است. در زمان مشاوره به تمام سوالاتی که در ذهن شما وجود دارد پاسخ خواهند داد. برای مثال به شما توضیح خواهند داد چند هفته قبل از کاشت نباید مواد الکلی و دخانیات مصرف کنید. مکمل‌ها و آسپرین‌ها را نباید مصرف کنید. روز کاشت کافئین نخورید. قبل از کاشت حتما دوش بگیرید و لباس راحت بپوشید و ….

مشاوره کاشت مو

۲- معاینه موی سر و انتخاب بهترین روش کاشت
پس از اینکه تصمیم به کاشت گرفتید پزشک مو و پوست سر شما را معاینه می‌کند. سر به هیچ عنوان نباید شوره ، جوش و تاول داشته باشد در غیر اینصورت باید درمان شود. نسبت به نوع طاسی، جنس مو و میزان تراکم درخواستی بهترین روش کاشت توسط پزشک انتخاب خواهد شد. ممکن است نیاز به عکس برداری از سر نیز وجود داشته باشد. پزشک تمام سعی خود را می‌کند تا نتیجه کاشت مو تضمینی باشد.

۳- انجام آزمایشات لازم قبل از عمل کاشت
آزمایشات پزشکیقبل از کاشت بیمار باید یک سری آزمایشات مربوط به انعقاد خون، ویروس ایدز، هپاتیت، و در شرایط فعلی آزمایش مربوط به ویروس کرونا را حتما انجام دهد. نتایج این آزمایشات در تصمیم گیری برای عمل کاشت مو تاثیر به سزایی دارد.

۴- تجویز داروهای لازم توسط پزشک
دارویی خاصی جهت مصرف قبل از عمل تجویز نمی‌شود مگر مراجعه کننده شرایط یا بیماری خاصی داشته باشد و نیاز داشته باشد قبل از عمل داروی خاصی مصرف کند.

۵- آماده‌سازی بیمار برای رفتن به اتاق عمل
لباس و تمامی تجهیزات لازم برای اتاق عمل در روز عمل به فرد داده میشود. مراجعه کننده باید لباس خود را بپوشد. فشار خون قبل و بعد از کاشت چک میشود. در روز عمل ابتدا طراحی خط رویش مو روی سر انجام شده تا تارها در جای درست خود کاشته شوند.

بهتر است قبل از عمل فرد یک وعده غذای سبک میل کند ولی میان وعده و یک وعده غذایی توسط کلینیک به مراجعه کننده داده می‌شود.

۶- برداشت و معاینه فولیکول‌های مو
کاشت موبا توجه به روش انتخاب شده کاشت مو گرافت ها به تعداد مورد نیاز از بانک مو برداشته می‌شوند. سپس موها آزمایش شده و بهترین فولیکول ها برای کاشت گلچین می‌شوند. این فولیکول‌ها در یک ظرف حاوی یک مایع قرار می‌گیرند تا برای کاشت آماده شوند زیرا زمان کاشت طولانی خواهد بود.

اگر میخواهید بدانید فولیکول مو دقیقا چیست توصیه میکنیم مقاله کلینیک تهرانی درباره فولیکول را بخوانید و در تکمیل آن مطلب سایت healthline را مطالعه کنید.

فرد در ناحیه اهدایی، فولیکول های کافی و سالم داشته باشد، اصطلاحا بانک موی کافی داشته باشد.
الگوی ریزش مو متوقف شده باشد.
اما در کل، افراد با شرایط زیر می توانند با مشورت پزشک، جراحی کاشت مو را انجام دهند:

ریزش مو به دلیل مصرف دارو، استرس یا درمان های پزشکی نباشد.
درمان های غیر جراحی کمکی به رفع ریزش مو نکرده باشند.
از کچلی یا نازک شدن موهای خود رنج می برند.
بخشی از موهای خود را به دلیل آسیب های وارده به پوست سر از دست داده اند.
از نظر جسمانی در سلامت کامل هستند و انتظارات واقع بینانه ای از نتایج جراحی دارند.
با این که سن مشخصی برای کاشت مو وجود ندارد، اما از آن جایی که ریزش مو در بسیاری از آقایان در دهه بیست اتفاق می افتد و ادامه پیدا می کند، توصیه می شود تا ۲۵ سالگی یا حتی ۳۰ سالگی، کاشت مو انجام نشود آن هم به این دلیل که روند ریزش مو هنوز ثابت نشده است.

توصیه می شود افراد تا زمان متوقف نشدن روند ریزش مو، داروهایی مانند ماینوکسیدیل و فیناستراید مصرف کنند تا روند ریزش تا حدی ثابت شود و بعد از آن تصمیم به انجام جراحی بگیرند.

کاشت مو در چه مواردی توصیه نمی شود ؟
کاشت مو معمولا در افراد با شرایط زیر توصیه نمی شود:

خانم هایی که در بخش وسیعی از پوست سر دچار ریزش مو شده اند.
افرادی که تراکم موی کافی و قابل قبول در ناحیه اهدایی ندارند.
افرادی که بعد از آسیب های وارده به سر یا اعمال جراحی، دچار اسکارهای کلوئیدی شده اند.
افرادی که به دلیل داروهای شیمی درمانی دچار ریزش مو شده اند.
در چنین شرایطی، درمان های غیر جراحی مانند مصرف دارو یا استعمال پماد و کرم در نظر گرفته خواهد شد.

آشنایی با بهترین روش های کاشت مو
خوشبختانه روش های مختلفی برای انجام کاشت مو در دسترس است و پزشک با توجه به بررسی ها و معایناتی که در جلسات مشاوره انجام می دهد، به این نتیجه می رسد که کدام روش با توجه به شرایط شما مناسب تر است و نتایج زیبایی و ایده آل تری را به همراه دارد. نکته ای که باید به آن اشاره کنیم این است که تقریبا تمام روش های کاشت مو، با کمترین میزان تهاجم انجام می شوند و احتمال بروز عوارض در آن ها بسیار پایین است. ماهیت کلی روش ها مشابه هم است بدین صورت که با برداشت فولیکول های سالم از ناحیه اهدایی و پیوند آن ها در ناحیه گیرنده همراه است، اما تفاوت اصلی در روش و تکنیک برداشت گرافت هاست.

تعداد بازدید از این مطلب: 290
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : msnag
تاریخ : پنج شنبه 1 ارديبهشت 1401
نظرات

لوپرامید چیست ؟ دستورالعمل های روی بسته یا برچسب نسخه خود را به دقت دنبال کنید و از پزشک یا داروساز خود بخواهید هر قسمتی را که متوجه نمی شوید توضیح دهد. لوپرامید را دقیقاً طبق دستور مصرف کنید.

برای گرفتن گرانول ها، بسته را باز کنید و گرانول ها را روی یک قاشق چایخوری سس سیب بپاشید یا در فنجانی حاوی یک قاشق چایخوری آب سیب بپاشید. گرانول ها را با آب، مایعات دیگر یا مواد غذایی دیگر مخلوط نکنید.

از تمام گرانول های موجود در بسته استفاده کنید. گرانول ها را به دوزهای کوچکتر تقسیم نکنید. اگر گرانول ها را در آب سیب بپاشید، مخلوط را به مدت ۵ ثانیه هم بزنید. مخلوط سس سیب یا آب سیب و دارو را فوراً (در عرض ۱۰ دقیقه) بدون جویدن یا له کردن دانه ها ببلعید. اگر دانه‌ها را روی سس سیب پاشیدید، چند جرعه آب بنوشید تا دانه‌ها را تا معده بشویید.

پنتوپرازول ۴۰ برای چیست : اگر گرانول ها را در آب سیب پاشیدید، یک یا دو بار فنجان را با آب سیب بشویید و بلافاصله آب سیب را بنوشید تا مطمئن شوید که دانه های باقی مانده را قورت داده اید.

گرانول پانتوپرازول مخلوط با آب سیب ممکن است از طریق لوله تغذیه داده شود. اگر لوله تغذیه دارید، از پزشک خود بپرسید که چگونه باید پنتوپرازول مصرف کنید.

مصرف پانتوپرازول را حتی اگر احساس خوبی دارید ادامه دهید. بدون مشورت با پزشک مصرف پنتوپرازول را قطع نکنید. اگر وضعیت شما بهبود نیافت یا بدتر شد، با پزشک خود تماس بگیرید.

اگر فراموش کنم آن را مصرف کنم چه؟

اگر مصرف یک نوبت را فراموش کردید، به محض یادآوری آن را مصرف کنید، مگر اینکه زمان مصرف نوبت بعدی فرا رسیده باشد. در این صورت، دوز فراموش شده را نادیده بگیرید و نوبت بعدی را در زمان معمول مصرف کنید. سعی کنید حداقل ۴ ساعت بین دوزها فاصله بگذارید.

شربت سفالکسین : هرگز ۲ دوز را همزمان مصرف نکنید. هرگز یک دوز اضافی برای جبران یک دوز فراموش شده مصرف نکنید.

اگر اغلب دوزها را فراموش می کنید، ممکن است تنظیم زنگ هشدار برای یادآوری به شما کمک کند. همچنین می توانید از یک داروساز در مورد راه های دیگر برای به خاطر سپردن داروهای خود راهنمایی بخواهید.

اگه زیاد مصرف کنم چی؟

مصرف تصادفی ۱ دوز اضافی سفالکسین بعید است به شما یا فرزندتان آسیب برساند.

اگر نگران هستید یا ۲ دوز اضافی یا بیشتر مصرف می کنید، با یک داروساز یا پزشک صحبت کنید.

چه اقدامات احتیاطی خاصی را باید رعایت کنم؟

قبل از مصرف مفنامیک اسید، اگر به مفنامیک اسید، آسپرین یا سایر NSAID ها مانند ایبوپروفن (Advil، آمپول سیتالوپرام) و ناپروکسن (Aleve، Naprosyn)، هر داروی دیگر یا هر یک از مواد غیرفعال موجود در کپسول مفنامیک اسید حساسیت دارید، به پزشک و داروساز خود اطلاع دهید. از داروساز خود فهرستی از مواد غیرفعال را بخواهید.

نحوه مصرف آن

سفالکسین را می توان با یا بدون غذا مصرف کرد.

کپسول یا قرص – به طور کامل با یک نوشیدنی آب قورت دهید. آنها را نجوید یا نشکنید.

مایع – اگر شما یا فرزندتان سفالکسین را به صورت مایع مصرف می کنید، معمولاً توسط داروساز برای شما جبران می شود. این دارو همراه با یک سرنگ پلاستیکی یا قاشق دارویی به شما کمک می کند تا دوز مناسب را اندازه گیری کنید.

کپسول سفالکسین : اگر ندارید، از یک داروساز بخواهید که یکی از آنها را تهیه کند. از قاشق چای خوری آشپزخانه استفاده نکنید زیرا مقدار مناسبی را نمی دهد.

اگر در ۱۴ روز گذشته از مهارکننده های MAO استفاده کرده اید (مانند ایزوکاربوکسازید، لینزولید، فنلزین، رازاگیلین، سلژیلین یا ترانیل سیپرومین) یا تزریق متیلن بلو را دریافت کرده اید، از سیتالوپرام استفاده نکنید. ممکن است یک واکنش کشنده رخ دهد.

افراد مبتلا به افسردگی یا بیماری روانی ممکن است در مورد خودکشی فکر کنند. برخی از جوانان ممکن است در اولین شروع مصرف دارویی برای درمان افسردگی، افکار خودکشی را افزایش دهند. اگر تغییرات ناگهانی در خلق و خو یا رفتار یا افکار خودکشی دارید، فوراً به پزشک خود اطلاع دهید.

هرگونه علائم جدید یا بدتر شده را به پزشک خود گزارش دهید، مانند: تغییرات خلق و خو یا رفتار، اضطراب، حملات پانیک، مشکلات خواب، یا اگر احساس آمپول پنتوپرازول تکانشگری، تحریک پذیری، بی قراری، خصومت، پرخاشگری، بی قراری، بیش فعالی (ذهنی یا فیزیکی)، بیشتر افسرده، یا افکار خودکشی یا صدمه زدن به خود را دارید.

بدون مشورت با پزشک خود مصرف سیتالوپرام را قطع نکنید.

عوارض جانبی سفالکسین

مانند همه داروها، سفالکسین می تواند عوارض جانبی ایجاد کند، اگرچه همه افراد دچار آن نمی شوند.

سفالکسین ۵۰۰ برای چیست ؟ کمتر از ۱ از هر ۱۰۰ نفر ممکن است واکنش آلرژیک به سفالکسین داشته باشند. در بیشتر موارد، واکنش آلرژیک خفیف است.

توصیه غیر فوری: اگر:

  • بثورات پوستی برجسته و خارش دار دارید
  • عوارض جانبی رایج
  • این عوارض جانبی رایج در حدود ۱ از ۱۰ نفر رخ می دهد.

آشنایی بیشتر با قرص پنتوپرازول

پانتوپرازول به صورت قرص تاخیری رهش (دارو را در روده آزاد می کند تا از تجزیه دارو توسط اسیدهای معده جلوگیری کند) و به صورت گرانول تاخیری برای مصرف خوراکی عرضه می شود.

آمپول پنتوپرازول : بسته های گرانول تاخیری باید با سس سیب یا آب سیب مخلوط شده و از طریق دهان مصرف شود یا از طریق لوله تغذیه داده شود. برای درمان و نگهداری آمپول سفالکسین GERD، پنتوپرازول معمولا یک بار در روز مصرف می شود.

قرص پنتوپرازول برای قلب : اگر سطح پایین منیزیم در خون، سطوح پایین ویتامین B-12 در بدن، پوکی استخوان (شرایطی که در آن استخوان‌ها نازک و ضعیف می‌شوند و به راحتی می‌شکنند) یا خودایمنی دارید، به پزشک خود اطلاع دهید.

بیماری (شرایطی که در آن بدن به اندام های خود حمله می کند و باعث تورم و از دست دادن عملکرد می شود) مانند لوپوس اریتماتوز سیستمیک. اگر باردار هستید، قصد بارداری دارید یا در حال شیردهی هستید به پزشک خود اطلاع دهید. اگر در حین مصرف پنتوپرازول باردار شدید، با پزشک خود تماس بگیرید.

پنتوپرازول ۲۰ برای چیست ؟ اگر ۷۰ سال یا بیشتر دارید، در مورد خطرات و مزایای مصرف پنتوپرازول با پزشک خود صحبت کنید. این دارو را برای مدتی طولانی تر از زمان توصیه شده توسط پزشک مصرف نکنید.

برای درمان شرایطی که معده بیش از حد اسید تولید می کند، پنتوپرازول معمولا دو بار در روز مصرف می شود. قرص‌های تاخیری معمولاً با یا بدون غذا مصرف می‌شوند و گرانول‌ها معمولاً ۳۰ دقیقه قبل از غذا مصرف می‌شوند.

پانتوپرازول را تقریباً در زمان(های) یکسانی هر روز مصرف کنید. دستورالعمل های روی برچسب نسخه خود قرص را به دقت دنبال کنید و از پزشک یا داروساز خود بخواهید هر قسمتی را که متوجه نمی شوید توضیح دهد. پانتوپرازول را دقیقا طبق دستور مصرف کنید. از مصرف آن بیشتر یا کمتر یا بیشتر یا بیشتر از زمان تجویز شده توسط پزشک مصرف نکنید.

پنتوپرازول ۲۰ : قرص ها را به طور کامل ببلعید؛ آنها را شکافته، نجوید یا خرد نکنید. اگر پزشک قرص ۴۰ میلی گرمی را تجویز کرده است و برای قورت دادن آن خیلی بزرگ است، از پزشک خود بخواهید به جای آن دو قرص از ۲۰ میلی گرم را تجویز کند.

آشنایی بیشتر با قرص سیتالوپرام

سیتالوپرام یک داروی ضد افسردگی متعلق به گروهی از داروها به نام مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) است. سیتالوپرام یک داروی نسخه ای است که برای درمان افسردگی استفاده می شود. سیتالوپرام همچنین برای درمان اختلال افسردگی اساسی (MDD) استفاده می شود.

سیتالوپرام می تواند یک مشکل جدی قلبی ایجاد کند. اگر درد قفسه سینه، ضربان قلب سریع یا تند، تنگی نفس و سرگیجه ناگهانی دارید، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید.

اگر پیموزاید نیز مصرف می کنید، نباید از سیتالوپرام استفاده کنید، زیرا این ترکیب می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در ریتم قلب شما شود.

این دارو چگونه باید استفاده شود؟

لوپرامید به صورت قرص، کپسول و به صورت سوسپانسیون یا محلول (مایع) برای مصرف خوراکی عرضه می شود. لوپرامید بدون نسخه (بدون نسخه) معمولاً بلافاصله پس از هر بار اجابت مزاج شل مصرف می شود، اما حداکثر مقدار ۲۴ ساعته که در برچسب ذکر شده است، مصرف نمی شود. لوپرامید تجویزی گاهی اوقات طبق برنامه (یک یا چند بار در روز) مصرف می شود.

اگر به کودک خود لوپرامید می‌دهید، برچسب بسته‌بندی را به دقت بخوانید تا مطمئن شوید که این محصول برای سن کودک مناسب است. لوپرامید نباید به کودک کمتر از ۲ سال داده شود.

تفاوت دیفنوکسیلات و لوپرامید : برچسب بسته را بررسی کنید تا متوجه شوید کودک به چه مقدار دارو نیاز دارد. اگر می دانید وزن فرزندتان چقدر است، دوز متناسب با وزن را در نمودار بدهید. اگر وزن فرزندتان را نمی دانید، دوز متناسب با سن کودکتان را بدهید. اگر نمی دانید چه مقدار دارو باید به کودک خود بدهید، از پزشک کودک خود بپرسید.

چرا این دارو تجویز می شود؟

مفنامیک اسید برای تسکین دردهای خفیف تا متوسط، از جمله درد قاعدگی (دردی که قبل یا در طول دوره قاعدگی اتفاق می افتد) استفاده می شود. مفنامیک اسید در دسته ای از داروها به نام NSAID ها قرار دارد.

جایگزین قرص مفنامیک اسید برای پریود : این دارو با توقف تولید ماده ای در بدن که باعث درد، تب و التهاب می شود، عمل می کند.

این دارو چگونه باید استفاده شود؟

مفنامیک اسید به صورت کپسولی برای مصرف خوراکی عرضه می شود. معمولاً با غذا هر ۶ ساعت آمپول لوپرامید در صورت نیاز تا ۱ هفته مصرف می شود.

طریقه مصرف مفنامیک اسید برای قطع خونریزی : دستورالعمل های روی برچسب نسخه خود را به دقت دنبال کنید و از پزشک یا داروساز خود بخواهید هر قسمتی را که متوجه نمی شوید توضیح دهد.

مفنامیک اسید را دقیقا طبق دستور مصرف کنید. کمتر یا بیشتر از آن مصرف نکنید یا بیشتر از آنچه پزشک تجویز کرده است مصرف نکنید.

کاربردهای دیگر مفنامیک اسید

این دارو گاهی برای مصارف دیگر تجویز می شود. از دکتر و یا داروساز خود برای اطلاعات بیشتر بپرسید.

آشنایی بیشتر با قرص لوپرامید

لوپرامید بدون نسخه (بدون نسخه) برای کنترل اسهال حاد (مدفوع شل که به طور ناگهانی ظاهر می شود و معمولا کمتر از ۲ هفته طول می کشد) از جمله اسهال مسافرتی استفاده می شود.

لوپرامید تجویزی همچنین برای کنترل اسهال حاد و همچنین اسهال مداوم مرتبط با بیماری التهابی روده ( آمپول مفنامیک اسید IBD؛ وضعیتی که در آن پوشش داخلی تمام یا بخشی از روده متورم، تحریک شده یا دارای زخم است) استفاده می شود.

لوپرامید تجویزی همچنین برای کاهش میزان مایعات در افراد مبتلا به ایلئوستومی (جراحی برای ایجاد دهانه ای برای خروج مواد زائد از بدن از طریق شکم) استفاده می شود. لوپرامید در دسته ای از داروها به نام عوامل ضد اسهال قرار دارد. این دارو با کاهش جریان مایعات و الکترولیت ها به داخل روده و با کاهش سرعت حرکت روده برای کاهش تعداد حرکات روده عمل می کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 285
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0



عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود